Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Merkezefendi Belediye Başkanlığı .

Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Merkezefendi Belediyesi tarafından, Basın-Yayın, belediye hizmetleri tanıtımı, etkinlik, konferans-sempozyum, festival faaliyetleri ve diğer faaliyetler sırasında ilgili kişilere ait fotoğraf ve video çekilmektedir. Kişisel Verilerin korunması ile ilgili detaylı aydınlatma metni Merkezefendi Belediyesi’ne ait internet sitesinde (kvkk.merkezefendi.bel.tr) yer almaktadır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafıma gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bu doğrultuda, işlendiği belirtilen bana ait görsel ve işitsel kişisel verilerin (fotoğraf, video, ses kaydı vb.); Basın-Yayın, belediye hizmetleri tanıtımı, etkinlik faaliyetleri ve diğer faaliyetler kapsamında kamuoyu ile tanıtım ve bilgilendirme amacıyla Merkezefendi Belediyesi resmî internet siteleri, sosyal medya hesaplarında, üçüncü tarafa ait haber ve tanıtım içerikli yayınlarda, basılı-dijital gazete ve dergilerde paylaşılmasına;

Onay veriyorum.                                                                Onay vermiyorum.

Adı-Soyadı      :                                                                                        Adı-Soyadı       :

Tarih                  :                                                                                             Tarih                  :

İmza                    :                                                                                             İmza                    :